*** +++ 7.KUP DVD-a DEANOVEC bit će održan 17.05 ...pobjednik 6. KUP-a bila je ekipa DVD-a Otok Samoborski-Čestitamo! +++ 07.srpnja DVD Deanovec obilježiti će 80 godina rada! +++ vijesti iz Svijeta vatrogastva, događaji vezani na rad Društva, aktualna događanja...HVALA što nas čitate...pozdrav svima iz našeg D-svijeta!... ***

utorak, 31.03.2009.

Skupština DVD-a Deanovec


U subotu 28.ožujka 2009. godine u velikoj Sali Društvenog doma u Deanovcu održana je redovna 77. Izborno-izvještajna Skupština DVD-a Deanovec. Na Skupštini su prezentirana izvješća Upravnog odbora – Izvješće Zapovjednika i Financijsko izvješće, te izvješće Nadzornog odbora, koje je je Skupština jednoglasno prihvatila. Osim izvješća, Skupština je jednoglasno prihvatila i Plan rada za naredno 4-godišnje razdoblje. Prema spomenutom planu, Društvo će i dalje naglasak staviti na preventivu koja će uključiti daljnje školovanje članova, izvođenje taktičkih vježbi samostalno i sa VP Ivanić-Grad, održavanje postojeće te nabava nove vatrogasne opreme. Važan segment aktivnosti i dalje će biti priprema ekipa i nastup na natjecanjima, a poseban naglasak će biti na radu sa djecom i mladeži.

Na Skupštini su podijeljena priznanja za višegodišnji rad u Društvu, i to Branimiru Horčićka za 10 godina, Barbari Milić, Ivani Meker, Kristini Lieberth, Ireni Lieberth, Snježani Filipaj, Danici Kezerić, Žarku Dragosavac, Nenadu Mucak i Tomislavu Abramović za 20 godina, te Ivanu Rupčić i Dušanu Dragosavac za 40 godina aktivnog rada u Društvu. Priznanja je uručio Josip Maršić, predsjednik VZG Ivanić-Grad.
S obzirom da je sjednica Skupštine bila izborna, predloženo je novo rukovodstvo Društva koje je Skupština jednoglasno prihvatila. Tako će i u narednom mandatu dužnost Predsjednika obavljati Zdravko Filipaj, dok je za dopredsjednika izabran Zdravko Šimunović, dosadašnji predsjednik Nadzornog odbora. Zapovjednik i zamjenik zapovjednika su i dalje ostali Tomislav Abramović i Dario Kezerić. Za tajnika Društva izabran je Domagoj Šimunović, a za članove Upravnog odbora izabrani su Miroslav Abramović, Dragutin Kezerić, Mladen Prelec i Nenad Mucak. Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Ivan Rupčić, a članovi NO-a su Zdravko Šarac i Žarko Dragosavac.
Na sjednici Skupštine jednoglasno je donijeta Odluka o kandidaturi Zdravka Filipaja za Zapovjednika VZG Ivanić-Grad.

Na kraju sjednice, Skupštinu su pozdravili brojni gosti prijateljskih Društava Ivanić-Grad, Šumećani, Johovec, Križ, Obedišće, Općevac Palančani, Bojana, Dubrava, Lipovec Lonjski, Mala Hrastilnica, Paukovec, Trebarjevo Desno, te predstavnici tvrtki prijatelja i sponzora Društva – Vatropromet d.o.o. i Tehnoservis d.o.o. U ime Vatrogasne zajednice Grada, Skupštinu je pozdravio Josip Maršić koji je istaknuo kvalitetu rada Društva, te zaželio uspješan daljini rad. Prigodnim riječima Skupštini se obratio i Darko Zajčić, zapovjednik VP Ivanić-Grad koji je istaknuo dobru suradnju DVD-a Deanovec i VP Ivanić-Grad na intervencijama. Skupštini se obratio i Klarić Goran zamjenik načelnika MUP-a, PP Ivanić-Grad, a na kraju sve skupa pozdravio je Gradonačelnik Grada Ivanić-Grad Boris Kovačić

... koji je za svoje riječi hvale i podrške rada Društvu izmamio veliki pljesak prisutnih.
Na kraju radni dio Skupštine zatvorio je prigodnim riječima novi-stari predsjednik Zdravko Filipaj koji je u ime izabranih zahvalio na ukazanom povjerenju.
Eto...pozdrav iz Deanovca

Drug!

| 11:14 | Komentari (16) | Isprintaj | #

<< Arhiva >>